UFC-tähden pahoinpitelyjuttu etenee – joutuu syytteeseen vain reilua viikkoa ennen MM-ottelua!

© Kuva: Getty Images
Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

UFC:n kevyen raskassarjan MM-haastaja Volkan Oezdemirin oikeusjuttu etenee hiljalleen. Nevadan osavaltio on ilmoittanut Oezdemirille hänen syytteeseenasettamistilaisuutensa päivämääräksi 9. tammikuuta.

28-vuotias MM-haastaja saa täten pahoinpitelysyytteensä vain 11 päivää ennen uransa suurinta haastetta, MM-ottelua kevyen raskassarjan hallitsevaa mestaria Daniel Cormieria vastaan UFC 220 -otteluillassa.

Oezdemir joutui hurjan alun perin kohun keskelle pahoinpideltyään marraskuussa floridalaisessa anniskeluravintolassa tuntemattoman miehen sairaalakuntoon. Uhrin vammat olivat niin vakavia, että sveitsiläisottelijaa päätettiin syyttää törkeästä pahoinpitelystä. Oezdemiriä uhkaa ankarimmillaan jopa 10 vuoden vankeustuomio.

Floridan osavaltion syyttäjä Michael J. Satz syyttää sveitsiläistähteä törkeästä pahoinpitelystä, joka on osavaltiossa kolmannen asteen felony, eli erityisen vakava rikos. Syyttäjän mukaan uhri sai tilanteessa aivotärähdyksen ja hänet jouduttiin viemään sairaalaan tikattavaksi.

Oezdemiristä annettiin joulukuussa myös pidätysmääräys, jota käytetään silloin, jos vapaaottelija jättää tulematta oikeusistuntoonsa tammikuussa. Sveitsiläinen joutui luovuttamaan myös passinsa väliaikaisesti Floridan osavaltiolle, eikä voi täten poistua oikeusjutun käsittelyn aikana Yhdysvalloista.

UFC ei ole toistaiseksi perunut Cormierin ja Oezdemirin välistä MM-ottelua, eikä kommentoinut oikeusjutun uusimpia käänteitä.

Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!