Tiger Woods teki todella näyttävän paluun golfviheriöille.

14 major-turnausta voittanut Woods sijoittui jaetulle yhdeksännelle sijalle PGA Tourin Hero World Challenge -kutsukilpailuun Bahamalla. Woodsin yhteistulos 280 oli kahdeksan alle ihannetuloksen.

Kisan päätöspäivän kierroksesta Woods suoriutui tuloksella 68. Sunnuntaina Woods löi yhden eaglen ja kuusi birdietä, mutta vastapainoksi myös kaksi bogeyä ja yhden tuplabogeyn.

Eagle syntyi seitsemännellä väylällä, jolla on pituutta 336 jaardia eli noin 307 metriä. Woodsin avauslyönti kantoi upeasti viheriölle. Tämän perään noin kahdeksanmetrinen putti upposi sisään.

– Vau, häkeltynyt PGA Tourin selostaja sai sanotuksi.

Golf Channel

@GolfChannel
Get in there!

Woods oli erittäin mielissään onnistuneesta paluustaan. Tämä oli miehen ensimmäinen kilpailu kymmeneen kuukauteen.

– Olen innoissani ja kaiken kaikkiaan todella tyytyväinen. Olin edelleen hyvä rautamailojen kanssa ja tein joitain hyviä putteja. Näytin lupaavia merkkejä. Tulevaisuus näyttää melko kirkkaalta, Woods sanailee PGA Tourin sivuilla.

Hero World Challenge -kilpailun voittoo nousi päätöspäivän hurjalla kirillään Rickie Fowler. Hän löi sunnuntaina tuloksen -11 ja yhteistulos oli 270. Lauantaina jälkeen kisaa johtanut Charley Hoffman tipahti kakkoseksi taipuen Fowlerille neljällä lyönnillä.

Video Woodsin avauslyönnistä ja putista 7. reiältä löytyy täältä.