Amerikkalainen lumilautatähti Chloe Kim on naurattanut olympiafaneja useaan otteeseen huvittavien Twitter-päivitysten jatkuvalla tulvalla. Viimeksi teinistara hauskuutti seuraajiaan huomauttamalla, että ihmiset vaikuttavat innostuneen kaveeraamaan hänen kanssaan vasta olympiamenestyksen jälkeen.

Kim kuittaili yli-innokkaille faneille siitä, että hän on saanut yhtäkkiä suuren lauman uusia ”bestiksiä” eli parhaita ystäviä olympiavoittonsa jälkeen.

– Porukka käyttäytyy, kuin he olisivat minun bestiksiäni olympialaisten jälkeen. Muistatteko edes, kun hörppäsitte salaa minun omenamehustani lastentarhassa. Olen vieläkin katkera siitä, jenkkitähti vitsaili.

Chloe Kim

@ChloeKim
People acting like my bestie after the Olympics. Like remember when you took a sip of my apple juice in kindergarten, still salty bout that

Naisen Twitter-seuraajat innostuivat hauskasta heitosta toden teolla. Kimin päivitys keräsi päivän mittaan miltei 100 000 tykkäystä ja yli 600 kommenttia. Moni hehkutti, kuinka piristävää Kimin rennon humoristinen asenne on kaikkien totisten olympiaurheilijoiden keskellä.

Osa faneista lähti mukaan vitsailuun jalostaen huvittavaa letkautusta vielä pidemmälle.

– Meillä oli se yksi matikan kurssi yhdessä, muistatko? Emme koskaan puhuneet mitään, mutta ajattelin aina, että olet niin viileä tyyppi. On niin mahtavaa nähdä sinun tekevän isoja juttuja. Tosiaan, lounasta huomenna, eräs kannattaja murjaisi.