Lumilautailijoille voittaminen ei ole kaikki kaikessa. Vaikka Suomen naisten lumilautailun kirkkain tähti Enni Rukajärvi saavuttikin maanantaina olympiapronssia, jäivät Peyongchangin armottomat sääolosuhteet kismittämään huippulaskijaa pahemman kerran.

Rukajärveä harmitti kisan jälkeen erityisesti se, että naislautailijat joutuivat sään vuoksi jarruttelemaan rinteessä eivätkä voineet yrittää kaikista näyttävimpiä temppujaan. Kuusamolaisen mielestä lajille olisi tehnyt hyvää, jos naiset olisivat voineet esitellä lumilautailun parasta tasoa maailman suurimmassa näyteikkunassa olympialaisten TV-lähetyksissä.

– Harmittaa, että kelin vuoksi naislautailijat eivät tällä kertaa täysin päässeet näyttämään sitä huikeaa tasoa missä laji tällä hetkellä on, Rukajärvi avautui.

Enni Rukajärvi

@ennirukajarvi

Enni Rukajärvi

@ennirukajarvi
Aikamoisissa olosuhteissa laskettiin tänään! 1. kierroksen pannujen jälkeen meinasin jo jättää leikin kesken. Olen Olympiapronssista iloinen & kiitollinen ja kiitos kaikille kannustuksesta ja onnitteluista! Onnea Jamie Anderson 🥇 ja Blouin Laurie 🥈!
Kuvat: Jesse Väänänen
Harmittaa, että kelin vuoksi naislautailijat eivät tällä kertaa täysin päässeet näyttämään sitä huikeaa tasoa missä laji tällä hetkellä on.

Omasta mitalistaan Rukajärvi oli luonnollisesti varsin mielissään. Suomalaislaskija kiitteli toisessa päivityksessä tukijoukkojaan lautailumaajoukkueen ja sponsoriensa riveistä. Rukajärvi onnitteli mitaleista myös kilpasiskojaan Jamie Andersonia ja Laurie Blouinia.

– Aikamoisissa olosuhteissa laskettiin tänään! 1. kierroksen pannujen jälkeen meinasin jo jättää leikin kesken. Olen Olympiapronssista iloinen ja kiitollinen. Kiitos kaikille kannustuksesta ja onnitteluista! Onnea Jamie Andersonille ja Laurie Blouinille, Rukajärvi hehkutti.

Enni Rukajärvi

@ennirukajarvi
Aikamoisissa olosuhteissa laskettiin tänään! 1. kierroksen pannujen jälkeen meinasin jo jättää leikin kesken. Olen Olympiapronssista iloinen & kiitollinen ja kiitos kaikille kannustuksesta ja onnitteluista! Onnea Jamie Anderson 🥇 ja Blouin Laurie 🥈!
Kuvat: Jesse Väänänen