Julkisuudessa homoseksuaalisuudestaan avoimesti kertonut amerikkalainen freestyle-laskija Gus Kenworthy ei ole Yhdysvaltain äärikonservatiivisen varapresidentin Mike Pencen fani. Kenworthy on ilmaissut pettymyksensä Pencen homovastaisiin lausuntoihin useaan otteeseen. Torstaina sormensa harjoituksissa murtanut jenkkistara löysi taas uuden tilaisuuden naljailla Donald Trumpin oikean käden suuntaan.

Kenworthy ilmoitti Instagram-päivityksessään murtaneensa peukalonsa laskuharjoituksissa. Miehen mukaan vamma ei estä häntä kilpailemasta, mutta taitaa kuitenkin olla juuri sen verran kipeä, ettei sillä voi kätellä homofoobikkona tunnettua Penceä.

Gus Kenworthy

@guskenworthy
Broke my thumb yesterday in practice. It won't stop me from competing (obvi) but it does prevent me from shaking Pence's hand so... Silver linings! Will be giving my teammates (and literally everyone else) an enthusiastic "thumbs up!" of encouragement the rest of the trip.

Kenworthy on yksi menestyneimmistä amerikkalaisista freestyle-laskijoista. Mies voitti Sotshin olympialaisissa hopeaa, ja ansioluettelosta löytyy myös kuusi maailmanmestaruutta sekä viisi X-Games-mitalia.