UFC:n kevyen raskassarjan maailmanmestari Daniel Cormier on kyllästynyt kuuntelemaan ruotsalaisen MM-haastajan Alexander Gustafssonin räksytystä jenkkiottelijan MM-ottelusta astetta korkeammassa painoluokassa Stipe Miocicin kanssa. Gustafssonin mukaan Cormierin pitäisi otella häntä vastaan, mutta UFC-mestari kuittasi ruotsalaisen uhon tuoreessa haastattelussa tyhjänä huuteluna.

– Jos Alexander Gustafsson haluaa ottelun, tulen kyllä takaisin alas ottelemaan häntä vastaan. Hänen täytyisi kuitenkin ottaa edes yksi ottelu minua ennen. Hän ei ottele miltei koskaan. Olen itse otellut viisi kertaa sen jälkeen, kun me kohtasimme viimeksi. Hän on otellut vain kahdesti. Hän tarvitsee uuden matsin ennen minua, Cormier tylytti ESPN:lle.

Gustafsson otteli viimeksi toukokuussa UFC:n Tukholman otteluillassa, jossa hän päihitti Glover Teixeiran. Voitto oikeutti entisen mestarin Jon Jonesin käryn myötä painoluokan ykköshaastajan asemaan rankinglistoilla.

Ruotsalainen loukkasi kesällä olkapäänsä harjoituksissa, ja joutui viettämään koko syksyn sivussa harjoituksista. Mies on palannut hiljalleen treenaamaan, ja pyrkii palamaan kehään tänä keväänä.

Cormier ja Gustafsson ovat otelleet kerran aiemminkin. Kamppailutähdet kohtasivat ensi kerran lokakuussa 2015, jolloin mestaruusvyötä hallinnut Cormier kukisti ruotsalaisen tiukalla hajaäänipäätöksellä.