Vanha WWE-tähti Phil ”CM Punk” Brooks saattaa tehdä paluun UFC-häkkiin kesäkuussa promootion Chicagon illassa. MMA Fightingin tietojen mukaan neuvottelut ottelusta ovat käynnissä, mutta vahvistusta ottelulle ei ole vielä saatu.

Entisen showpainitähden Brooksin vapaaotteludebyytti syyskuussa 2016 sujui juuri niin onnettomasti, kun saattoi odottaa. 39-vuotias kehäraakki oli kahdeksankulmaisessa häkissä kuin peura ajovaloissa ja hävisi ottelun heti ensimmäisessä erässä UFC-nousukkaalle Mickey Gallille takakuristuksella.

Heikon esityksen jälkeen UFC:n presidentti Dana White tuhahti, että Brooks ei varmasti ottele organisaation illoissa enää koskaan. Aika on kuitenkin ilmeisesti kullannut muistot, sillä showpainijalle kaavaillaan nyt ottelua keltanokkaottelijaa Mike Jacksonia vastaan.

Jackson on otellut Brooksin tavoin UFC:ssä vain kerran, ja hävisi kyseissä debyyttiottelussaan myös Gallille. Ennen UFC-uraansa Jackson oli kuitenkin amatöörinyrkkeilyn Golden Gloves -mestari ja otteli muutaman ottelun verran myös ammattilaisena nyrkkeilyssä ja potkunyrkkeilyssä.