Kestävyysjuoksija Anne-Mari Hyryläinen on tehnyt oman ennätyksensä Berliinin puolimaratonilla.

Hyryläinen ennätys kirjataan nyt aikaan 1.11.04. Kisassa kolmanneksi sijoittuneen suomalaisen aiempi, helmikuussa Arabiemiraateissa juostu ennätys parani kuudella sekunnilla.

– Kunto oli näköjään hyvä, vaikka nyt en odottanut, että juoksisin ennätykseni. Hiljattain päättynyt vuoristoleiri Keniassa meni hyvin, mutta nyt ei ollut sellaista tuntumaa, että pystyisin ennätykseen, Hyryläinen sanoi Urheiluliiton tiedotteessa.

Kilpailun voitti Etiopian Kejeta Melat ajalla 1.09.04. Sveitsin Martina Strähl sijoittui toiseksi.

Hyryläinen juoksi jo tammikuussa uudeksi maratonennätyksekseen 2.28.53. Hänet on jo valittu Berliinin EM-kisajoukkueeseen.