Ruotsalainen UFC:n kevyen raskassarjan kärkihaastaja Alexander Gustafsson kertoi Instagram-tilillään tehneensä uuden sopimuksen jenkkiorganisaation kanssa. Vapaaottelutähti kertoi päivityksessään ottelevansa keväällä.

Kevyen raskassarjan kiistaton ykköshaastaja Gustafsson ei ole lukuisista loukkaantumisista ja MM-otteluiden tappioista huolimatta valmis luopumaan mestaruushaaveistaan. Ruotsalainen paljasti Instagramissa tehneensä uuden sopimuksen UFC:n kanssa.

Jatkopahvin myötä länsinaapurin vapaaottelutoivo jatkaa lajinsa kärkipromootion riveissä todennäköisesti ainakin seuraavat pari vuotta. Mies hehkutti myös ottelevansa pian.

Viimeksi Gustafsson otteli toukokuussa 2017, jolloin hän päihitti Glover Teixeiran. Rankka olkapäävamma piti ruotsalaisen sivussa häkistä yli puolen vuoden ajan, mutta nyt kamppailutähti on jälleen ottelukunnossa.

Gustafsson on otellut vuodesta 2009 lähtien. Hän on voittanut ammattilaisuransa 22 ottelusta 18 ja hävinnyt vain neljä. 31-vuoias ottelija harjoittelee osaksi Tukholmassa Allstars Gymillä ja Yhdysvalloissa Alliancen salilla Kalifornian San Diegossa.