UFC:n välisarjan ykköshaastaja Stephen ”Wonderboy” Thompson kohtaa toukokuussa promootion kovimman ottelijalupauksen Darren Tillin Liverpoolissa järjestettävässä Englannin otteluillassa. Jenkkiottelijaa epäilyttävät kuitenkin Tillin ansiot huippumittelöön.

Thompson kertoi MMA Fightingille tutustuneensa brittinousukkaan otteluhistoriaan miesten välisen ottelun varmistuttua. Toistuvasti välisarjan mestaruudesta haastanut amerikkalainen ei ollut vakuuttunut näkemästään.

– Olin vain ”kuka Darren Till?”. Hän sai nimeä tyrmättyään Donald Cerronen, mitä en ymmärrä. Cerrone oli kolmen ottelun tappioputkessa. Hänet tyrmättiin ottelussa Jorge Masvidalia vastaan, kenet minä itse juuri viimeksi voitin, Thompson hämmästeli.

– Se [otteluilta] on vielä hänen takapihallaan. Se ei käy järkeen. Sanoin, että en edes tiedä kuka tämä kaveri on. Mieleeni tulee aika monta muutakin kaveria, jotka ansaitsisivat ottelun sarjan parasta kaveria hänen sijaansa, jenkkiottelija jatkoi.

Välisarjan kärkihaastaja ei antanut myöskään liiemmin tunnustusta englantilaisen teknisille kamppailutaidoille.

– Kaikki sanovat, että hän on loistava pystyottelija. Mitä olen nähnyt, hän pitää oikean kylkensä edessä. Hän heittelee vasemman käden lyöntejä ja vasemman jalan potkuja. Hän tykkää heittää muutamia kyynärpäitä. Jos ollaan rehellisiä, en ole kovin vakuuttunut hänen taidoistaan, Thompson ruoski.

– Till on vain tunnettu nimi. Hänellä on noin neljä matsia UFC:ssä, vai mitä? Ensimmäiset kolme olivat kavereita vastaan, joiden nimiä en tunne lainkaan. He vain yrittävät puskea tätä kaveria parrasvaloihin, sillä heillä ei ole ketään muutakaan Euroopasta. Hän on vain kova puhumaan, UFC-tähti vaahtosi.

Thompson ja Till kohtaavat toisensa 27. toukokuuta UFC:n Englannin otteluillassa Liverpoolissa.

Lähde: MMA Fighting