Entinen showpainiorganisaatio WWE:n tähti Phil ”CM Punk” Brooks pääsee ottelemaan toisen ottelun UFC:ssä. Miehen vastustajaksi valittiin välisarjan ottelija Mike Jackson, joka kohtaa showpainijan kesäkuussa UFC 225 -otteluillassa.

Kummallakin miehellä on poikkeuksellisen heikko tausta vapaaottelusta. Kumpikin ottelija on otellut UFC:n riveissä vain kerran, ja hävinnyt nousevalle lupaukselle Mickey Gallille ensimmäisen erän kuristuksella.

Jacksonin ja Brooksin taustoista tekee erikoisen myös sen, että kummallakaan ei ole juuri lainkaan amatöörikokemusta. 39-vuotias Brooks on työskennellyt aiemmin vain viihdetaitelijana WWE:n tapahtumissa, eikä ole harjoitellut elämänsä aikana vapaaottelua muutamaa vuotta enempää. Myöskään Jacksonilla ei ole ansioluettelossaan kuin yksi amatööriottelu, jonka hän hävisi.

UFC Europe

@UFCEurope
He's back! @CMPunk returns to face Mike Jackson at #UFC225!

📰 bit.ly/2qttvy8