UFC:n presidentti Dana White vahvisti tuoreessa UFC Unfiltered -podcastin haastattelussa, että höyhensarjan kärkiottelijoihin vuosien ajan kuulunut Frankie Edgar pääsee seuraavaksi painoluokan mestaruusotteluun.

Whiten mukaan Edgar pääsisi ottelemaan mestaruudesta heti, jos nykyinen kärkihaastaja Brian Ortega tai hallitseva mestari Max Holloway loukkaantuisivat tai vetäytyisivät MM-ottelusta jostain muusta syystä. Ortegan on määrä kohdata Holloway lähiaikoina mestaruusottelussa.

Edgar hävisi aiemmin tänä vuonna Ortegalle, mutta palasi nopeasti kehään ja otti vakuuttavan voiton Cub Swansonista kolme viikkoa sitten. UFC-pomo hehkutti voiton osoittavan, että Edgar kuuluu edelleenkin höyhensarjan terävimpään kärkeen.

– Jos katsotaan Frankie Edgaria, hän on maailmanrankingin kolmantena. Hän on edelleen siellä. Tiedämme, että tässä lajissa tapahtuu kaikenlaista. Ortega on seuraavana vuorossa, mutta jos jollekin näistä kavereista sattuu jotain, hän [Edgar] voisi ehdottomasti hypätä häkkiin tilalle, White hehkutti.

Lähde: UFC Unfiltered