Keskisarjan MM-haastaja Yoel Romero pohdiskeli UFC 225 -otteluillan lehdistötapaamisessa nousua kevyeen raskassarjaan ja painoluokan maailmanmestarin Daniel Cormierin haastamista.

Kuubalainen vapaapainin olympiamitalisti haastaa lauantaina australialaisen Robert Whitakerin keskisarjan herruudesta. Romero on hävinnyt jo kertaalleen Whitakerille MM-ottelussa.

Vaikka edessä on paljon töitä omankin painoluokan valloituksessa, on mies avoin nousulle astetta isompien miesten sekaan. Romero kertoi medialle, että kohtaisi mielellään kevyen raskassarjan mestarin Cormierin häkissä.

– Miksi ei? Se on minun työtäni ja myös Dana Whiten [UFC:n presidentin] tehtävä. Minulla ja Cormierilla on ollut hyvä suhde jo pitkän aikaa. Se on kuin painissa, voin painia hänen kanssaan ja sen jälkeen voimme mennä vaikka lounaalle yhdessä. Miksipä ei, Romero pohdiskeli.

Vaikka miehet eivät ole koskaan otelleet aiemmin, ovat he kilpailleet samoissa olympialaisissa. Kummatkin ylsivät neljännelle sijalle omissa painoluokissaan Ateenan kesäkisoissa vuonna 2004.

Lähde: MMA Fighting