Tyson Fury tarjoutui ottelemaan jenkkimestaria vastaan – ”Allekirjoitan ottelusopimuksen kymmenessä sekunnissa”

© Kuva: Getty Images

Raskassarjan tähtiottelija Tyson Fury tarjoutui ottelemaan amerikkalaista WBC-liiton mestaria Deontay Wilderia vastaan Anthony Joshuan sijaan.

Uutisoimme aiemmin, että Wilderin ja Joshuan kovasti odotetun MM-ottelun neuvottelut ovat ajautuneet taas jäihin (linkki uutiseen). Osapuolet eivät tahdo päästä sopuun ottelusopimuksen ehdoista ja yksityiskohdista.

Omat haasteensa huippumittelön neuvotteluihin toi se, että WBA-liitto vaatii Joshuaa kohtaamaan raskassarjan ykköshaastajan Aleksander Povetkinin seuraavaksi.

Fury ehdotti jo aiemmin Instagram-päivityksessään, että voisi haastaa Wilderin WBC-mestaruudesta.

Nyt britti-iskijä toisti tarjouksensa uudessa Instagram-videossa. Fury ei malttanut olla tölväisemättä samalla supertähti Joshuaa.

– Deontay Wilder, pyydän anteeksi Eddie Hearnin (Joshuan promoottori) sekä Anthony Joshuan puolesta sitä, että he roikottivat sinua niin pitkään tässä mukana. Pahoittelen siksi, että he ovat samasta maasta kuin minä. Annahan kun kerron, katselet ja puhut tämän maan oikealle ja alkuperäiselle raskassarjan maailmanmestarille – minulle. He eivät ottele sinua vastaan. Minä ottelen sinua vastaan kolmessa sekunnissa. Allekirjoitan ottelusopimuksen kymmenessä sekunnissa, Fury vaahtosi.

Lähde: Boxing Scene


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.