Suomalainen joutui pettymään maailmancupissa – ”Eilisen kaksi matkaa tuntuivat tänään vielä jaloissa”

© Kuva: Getty Images

Samuli Suomalainen sijoittui Heerenveenin pikaluistelun maailmancupin päätösmatkallaan 1000 metrillä B-ryhmässä 26:nneksi ajalla 1.12,14.

Suomalaisen starttiaika oli 17,24 ja kierrokset kulkivat 26,5 sekä 28,4. Maailmancupin pisteille jäi matkaa 1,13 sekuntia.

– Eilisen kaksi matkaa tuntuivat tänään vielä jaloissa. Ei ollut sellaista terävyyttä niinkuin yleensä. Nyt onneksi pääsee kotiin ja voi ottaa hetken hengähdystauon reissuista. Sitten ensi vuoden puolella aletaan kääntämään katseita kohti helmikuun Hamarin maailmancupia, kommentoi Suomalainen Luisteluliitolle.

Maailmancup jatkuu tauon jälkeen Hamarissa vuoden 1994 olympialaisten areenalla Vikingskipetissä helmikuun ensimmäisenä viikonvaihteena. Tätä ennen ohjelmassa ovat EM-kilpailut Italian Collabossa 11.-13.1. sekä SM-kilpailut Seinäjoella 18.-20.1.