Huippu-urheilijat juovat tätä ällöttävää litkua parantaakseen suoritustaan: Apua myös ihoon, hiuksiin ja verenpaineeseen – Oletko sinä kokeillut?

Änärissä Anaheim - Buffalo! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Monet urheilijat ovat alkaneet viime vuosina litkimään pahanmakuista juomaa välttyäkseen lihaskrampeilta.

Ainakin tennispelaajat ovat kertoneet juoneensa suolakurkkumehua parantaakseen suorituksiaan. Myös jalkapalloilijoiden on nähty juovan sitä kesken otteluiden.

Sheffieldin yliopistossa työskentelevä tohtori Mayur Ranchordas selittää, että juoma laukaisee suussa refleksin, joka lähettää lihaksille kiellon krampata.

– Se juoma lopettaa krampit 40 prosenttia nopeammin kuin veden juominen. Liemessä on runsas määrä natriumia ja kaliumia, jotka ovat avain lihaskrampeista eroon pääsemiseen. Etenki lämpimällä säällä pitkässä urheilusuorituksessa apu on suuri, Ranchordas toteaa.

Tutkijat uskovat parantavan vaikutuksen liittyvän kurkkumehun suolan ja happamuuden yhdistelmään. Jos olet perusterve ja suonenvedot vaivaavat, kokeile lisätä teelusikallinen suolaa urheilujuomaasi.

Suolakurkkumehun on uskottu auttavan myös ainakin verenpaineeseen, silmäpusseihin, hengitykseen, hiuksiin ja ihoon positiivisesti.

Änärissä Anaheim - Buffalo! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!