Kuura Koivisto jatkoi voittoputkeaan myös slopestylen Eurooppa cupin osakilpailussa Ranskan La Cluzasissa. Koivisto voitti karsinnat ja varmisti toisella finaalikierroksella kärkisijan pistein 96.30.

– Kuuralle hieno tulos ja kova työ tuottaa tulosta. Treenit olivat menneet hyvin ja hän oli saanut harjoituksissa kisalaskun monta kertaa suoritettua, joten itse kisaan oli helppo lähteä, sanoo valmentaja Juha Mourujärvi.

Kilpailun toiselle ja kolmannelle sijoille laskivat ranskalaiset veljekset Eliot Gorry (91.7) ja Mateo Gorry(88.0)

Naisten sarjassa Suomen Vilma Warpenius laski komeasti 4:nneksi.

– Myös Vilma on tehnyt hienon paluun loukkaantumisen jälkeen kisarinteille. Tästä lähdemme vielä yhdessä kehittämään laskua hieman eteenpäin.

Naisten sarjan voittoo laski isäntamaan Lou Barin (90.7), toiseksi Norjan Marie Ros (86.3) ja kolmanneksi Norjan Tora Johansen (83.7)

Pari viikkoa sitten kilpailtiin slopestylen Eurooppa cupin osakilpailua St.Antonissa, jossa Simo Peltola varmisti sinivalkoiset värit korkeimmalle podium-paikalle.

– Olemme kummatkin valmentajat erittäin tyytyväisiä urheilijoiden suorituksiin. Tästä on hyvä jatkaa treenejä Rukalla ja harjoitella entistä näyttävämpiä temppuja, summaa Mourujärvi.

 

Freeski:n MC-ja EC-joukkueiden valmentajina toimivat Jussi Mononen ja Juha Mourujärvi.

Lähde: Ski Sport Finlandin tiedote