TPS Salibandyn naisten liigajoukkueen päävalmentajaksi kaudelle 2019-20 on nimetty Lari Molkka, seura tiedottaa verkkosivuillaan.

Molkka seuraa tehtävässä Aki Vilanderia, joka paljasti lähtöaikeensa jo viime kuussa SuomiUrheilulle.

Molkka on kuulunut tällä kaudella Vilanderin valmennustiimiin. Tätä ennen hän toimi TPS:n A-poikien päävalmentajana, jossa mies johdatti joukkueensa kolmena perättäisenä kautena välieriin saakka napaten plakkariinsa yhden Suomen mestaruuden sekä yhden hopeatilan.

TPS kiittää Vilanderia seuralle tehdystä työstä.

– Aki on tehnyt seurassamme loistavaa ja pitkäjänteistä työtä jonka avulla niin miesten kuin naisten edustusjoukkueiden toiminta on päässyt kehittymään nykyiselle tasolle. Akin aikana miesten puolelle valettiin vankka pohja, josta on ollut hyvä kehittää toimintaa entisestään ja nyt naisten puolella sama toimintakulttuurin muutos on vienyt toimintaa rutkasti eteenpäin. On aina ikävää menettää todella kova tekijä seuran urheilupuolelta. Tämä on kuitenkin normaali asia urheiluseurojen arjessa ja uskomme, että uusilla tekijöillä on loistava paikka jatkaa Akin ansiokkaasti tekemää työtä turkulaisen salibandyn hyväksi, TPS:n puheenjohtaja Toni Lahtela kommentoi seuran verkkosivuilla..