Suomen kumparelaskun EC-joukkueessa laskeva Miska Mustonen laski voittoon viimeisessä parikumparelaskun osakilpailussa Sveitsin Airolossa. Loisteliaan päätöksen kaudelle tehnyt Mustonen päihitti superfinaalissa Iso-Britannian William Feneleyn.

– Pitkä reissu takana, joten aamulla oli hieman väsynyt fiilis kropassa, mutta treeneissä huomasin, että lasku toimii ja on vapautunut olo. Se antoi jotenkin tosi paljon voimaa ja rentoutta kisapäivään. Koko kauden on ollut erityisen rentofiilis laskea ja on ollut ilo huomata, että vielä starttipaikalla pystyy ajattelemaan ja juttelemaan laskukavereiden kanssa ihan muusta kuin tulevasta kisasuorituksesta. Se on ehkä ollut avain loistavaan kauteen, Mustonen kiteyttää voittotunnelmiaan Ski Sport Finlandin tiedotteessa.

Myös peräti kolme muuta suomalaista kumparelaskijaa nähtiin upeasti 10 parhaan joukossa viimeisessä kumparelaskun finaalikilpailussa. Riku Voutilainen 6:s, Severi Vierelä 7:s ja Akseli Ahvenainen 8:s. Rasmus Karjalainen sijalla 11:s, Lassi Pohtola 16:s, Joel Kangas 20:s, Aleksi Kaisla 29:s.