Tampereen Classicilla on ensimmäinen mahdollisuus ratkaista tämän kauden Salibandyliigan mestaruus, kun se kohtaa tänään maanantaina Turun Palloseuran finaalisarjan viidennessä ottelussa. Classic johtaa ottelusarjaa voitoin 3-1.

Joukkueen 22-vuotias puolustaja Albert Koskinen on nauttinut finaalien tunnelmasta.

– Tosi vauhdikas ja kiihkeä sarja on ollut. On kyllä hienoa olla mukana ja nauttia joka hetkestä, yhdeksän tehopistettä kevään pudotuspeleissä tehnyt Koskinen kommentoi seuran verkkosivuilla.

Hän ei usko, että viides finaali tuo juurikaan uusia elementtejä katsojien seurattavaksi.

– Samalla teemalla mennään kuin aiemminkin. Vauhdikas ja fyysinen peli on varmasti jälleen edessä ja lopuksi katsotaan mitä siitä seuraa. Eli ei mitään muutosta ottelusarjan aiempiin peleihin varmastikaan ole luvassa, Koskinen ennakoi.

Viides finaali alkaa klo 17.00.