Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on tunnettu innokkaana golfin harrastajana. Hän pelaa kuitekin lajia niin epärehellisesti ja omilla säännöillään, että hänen edesottamuksistaan golfin parissa on kirjoitettu kokonainen kirja.

Urheilukanava ESPN:n entinen toimittaja Rick Reilly pureutuu tuoreessa kirjassaan Trumpin golfaamiseen ja väitettyihin titteleihin.

Trump muun muassa ottaa toistuvasti uusintalyöntejä, jos suoritus ei miellytä. Hän on myös ottanut golfmestaruuden omiin nimiinsä, vaikkei pelannut koko kisassa. Miehellä on myös pelatessaan apulaisia, jotka siirtävät palloja muiden huomaamatta.

Alla olevalla videolla toimittaja ei voi olla nauramatta luetellessaan, mitä kaikkea Trump on väittänyt saavuttaneensa. Reilly kertoo myös hurjia paljastuksia presidentistä.

– Washington Postin tutkimuksen mukaan hän on valehdellut 9451 kertaa viimeisen 801 päivän aikana. Se tekee keskimäärin 22 kertaa päivässä, toimittaja kertoo.

– Trump huijaa, kun ihmiset katsovat ja kun he eivät katso. Hän huijaa, halusit tai et. Jos pelaat hänen kanssaan, hän huijaa, Reilly puolestaan kertoo.

CNN

@CNN
Longtime sportswriter Rick Reilly claims in a new book that President Trump frequently cheats at golf and says famed golfer "Arnold Palmer would be rolling in his grave about the big orange splotch he's putting on the game that I love" cnn.it/2YJBnv3