SB Vantaa ja Pirkkalan Pirkat varmistivat eilen nousunsa Divariin nappaamalla toiset voittonsa viimeisen karsintavaiheen vastustajistaan. SB Vantaa löi kotonaan PoNoVon 7-4 ja Pirkat samoin kotonaan SSRA:n 5-4. Molemmat veivät sarjansa puhtaasti 2-0.

SB Vantaa oli hakenut avausvoiton eilen Lappeenrannasta ja karkasi tänään PoNoVolta toisen erän lopussa, kun Samuli Raumanni osui kahdesti ylivoimalla ja Lari Lundström kerran vieden vantaalaiset tilanteesta 3-3 nopeasti 6–3-johtoon.

Eilen Oulussa avausvoiton ottanut Pirkat karkasi tänään kolmannen erän alussa, kun Janne Putkinen, Juho Vähätalo ja Marko Vähätalo muuttivat kuudessa minuutissa tasatilanteen Pirkkain 5–2-johdoksi. SSRA nousi vielä maalin päähän muttei kyennyt enää tasoitukseen.

SB Vantaa oli kaatanut karsinnan edellisessä vaiheessa FoSun voitoin 2-0 ja Pirkat LeBa SB:n samoin 2-0.

Lähde: Salibandyliitto