Vapaaottelija Conor McGregor on jälleen aiheuttanut pahennusta käytöksellään. Häntä syytetään rasismista ja islamofobiasta Khabib Nurmagomedovia ja tämän vaimoa kohtaan.

McGregor julkaisi Twitterissä kuvan Nurmagomedovin häistä, jossa mies on yhdessä muslimivaimonsa kanssa. Kuvassa Nurmagomedovin vaimo oli peittänyt kasvonsa huivilla mulimikulttuurin mukaisesti.

New York Post

@nypost
Conor McGregor sinks to new low in Khabib Nurmagomedov feud: 'Wife is a towel' trib.al/cm94y00

– Kaveri hei, vaimosi on pyyhe, McGregor kirjoitti.

Hän poisti myöhemmin päivityksensä saatuaan runsaasti syytöksiä niskaansa.

khabib nurmagomedov

@TeamKhabib
Rapist, you are Rapist.
You are a hypocrite who is not responsible for your actions. Justice will find you.
We will see.
@TheNotoriousMMA

Nurmagomedov ei säästellyt sanojaan vastatessaan McGregorille.

– Raiskari, sinä olet Raiskari. Olet tekopyhä, etkä ota vastuuta teoistasi. Mutta oikeus voittaa ja se tulee nappaamaan sinut.

Khabibin syytös liittyy uutisiin, jonka mukaan McGregor olisi pidätetty tammikuussa Irlannissa muutamaa viikkoa aiemmin tekemästään seksuaalisesta hyökkäyksestä. Poliisi tutkii tällä hetkellä väitettyä raiskausta, joka on uhrin mukaan tapahtunut Dublinissa 10. joulukuuta 2018.

Myös Khabibin manageri otti kantaa McGregorin kommentteihin.

Ali Abdelaziz

@AliAbdelaziz00
Talking shit, this guy is insulting someone’s wife and making fun of her religion and belief. He doesn’t realize he’s insulting 1.5 billon Muslims. Religion and family is a no no. You’re fucked Connor, let’s see what the media is going to say now. He’s a rapist, and a bitch.

– Hän puhuu jälleen paskaa. Tämä jätkä loukkaa toisen vaimoa ja tekee pilaa heidän uskonnostaan. Hän ei ymmärrä loukkaavansa 1,5 miljardia muslimia. Uskonto ja perhe on ei ei. Olet kusessa nyt Connor, Ali Abdelaziz kirjoitti.