Ineos näytti närhen munat muille Tourin lauantain etapilla – Bernal jo miltei varma voittaja

© Kuva: Getty Images
Tour de Francen lauantain etappi palautti kilpailun normaalin marssijärjestyksen sikäli, että Ineos-talli suorastaan pyyhki maantien pintaa kilpailijoillaan.
Tourin ajan otsikoissa ja ykkösenä ollut Julian Alaphilippe notkahti vuoristo-osuuksilla jopa odotetusti – joskaan ei ehkä ihan niin pahasti kuin jotkut ennakoivat, osin ehkä etapin lyhentämisen vuoksi – ja Ineosin kolumbialainen Egan Bernal on nyt erittäin tukevasti kiinni koko Tourin voitossa.
Kun tallikaveri Geraint Thomas – Tourin viime vuoden ykkönen – vielä nousi samalla kyydillä kokonaiskilpailun kakkoseksi, alkaa näyttää vahvasti siltä, että viime vuosien mahtitalli osoittaa jälleen lopulta voimansa.
Alaphilippen uuteen nousuun uskovat alkavat olla enemmän uskon varassa. Hänen edelleen nousivat myös Jumbo-Visman Steven Kruiswijk sekä Bora-Hansgrohen Emanuel Buchmann, joilla myös periaatteessa on loppuosuuksilla paremmat eväät haastaa Ineos-kaksikko kuin Alaphilippella. Mutta kun jäljellä on vain yksi etappi, on Bernalin kiinniottaminen äärimmäisen epätodennäköistä.
Lauantain etapin ykkönen oli Tourin viiden vuoden takainen voittaja Vincenzo Nibali.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.