Miesten suurin ennakkosuosikki tippui yllättäen tenniksen SM-kisoissa – lauantaina välieräpäivä

© Kuva: Getty Images
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Sisäkenttien yleiset SM-kilpailut ja vuoden viimeinen TEHO Sport Finnish Tour ovat edenneet välierävaiheeseen. Miesten kaksinpelin välieräparit ovat Masi Sarpola (HVS)–Max Wennäkoski (GVLK) ja Vesa Ahti (Smash-Kotka)–Otto Virtanen (HVS).

– Minulla oli tänään (perjantaina) kaksi kolmieräistä ja kovaa matsia (toinen kierros ja puolivälierä). Melkein tuntui siltä kuin minun olisi pitänyt hävitä ensimmäinen matsi, kun kaveri oli johdossa. Toinenkin jäi muutamasta pisteestä kiinni. Olen pelannut viimeksi matsin vuosi sitten, joten oli hauska päästä pelaamaan ja vielä nuorempia kavereita vastaan, Wennäkoski kommentoi.

Otto Virtanen sai perjantaina yhden ottelun verran enemmän lepoa kuin muut, kun hänen veljensä Panu Virtanen (HVS) joutui luovuttamaan puolivälierän vamman vuoksi.

Miehissä päivän suurin yllätys koettiin toisen kierroksen ottelussa Harri Heliövaara (Sata)-Iiro Vasa (ÅLK), kun 17-vuotias turkulainen voitti ammattilaisena pelaavan ykkössijoitetun Heliövaaran 6-1, 6-7, 6-4.

Naisten kaksinpelin puolivälierät sujuivat kärkisijoitettujen pelaajien toiveiden mukaisesti. Suomen naistenniksen ykköspelaaja Oona Orpana (Smash-Kotka) kohtaa lauantain välierässä neljänneksi sijoitetun Ella Haaviston (Smash), ja toiseksi sijoitettu Liisa Vehviläinen (ÅLK) saa vastaansa kolmanneksi sijoitetun Emma Eerolan (TaTS).

– Olemme treenanneet Ellan kanssa viime aikoina aika paljon yhdessä, joten tunnen hänen peliään. Ellan paras lyönti on kämmen, joten pitää painostaa rystyn puolelle, Orpana kertoi taktiikastaan.

Orpana ylsi välierään myös naisten nelinpelissä parinaan Venla Ahti. Orpana/Ahti kohtaa huomenna parin Emma Eerola/Asta Miettinen. Toisessa välierässä pelaavat Peppi Ramstedt/Stella RemanderAnnika Hakovirta/Ella Tuomela.

Lauantain aikataulu:

Kello 13 naisten kaksinpelin välierät
Kello 14.30 miesten kaksinpelin välierät
Kello 16 naisten nelinpelin välierät
Kello 17.30 miesten nelinpelin välierät

Lähde: Tennisliiton tiedote


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!