Mikko Rehnberg joutuu jättämään loppukauden laskut väliin. Hän satutti jalkaansa Pekingin Air & Stylen harjoituksissa, ja vaikka hän pystyikin karsinnat hyppäämään, selvisi jatkotutkimuksissa Pihlajalinnassa, että polvesta oli nivelkierukka irronnut.

– Kiinassa oli toinen treenipäivä, hyvä hyppyri ja kelikin oli hyvä. Kallen (Järvilehto) kanssa siinä hypittiin, ja mun piti tehdä frontside 1440. Lähti huonosti ja koitin jättää tonniin, mutta sen verran yli pyöri, että polvi pääsi vääntymään. Sen jälkeen oli kipeä, ja magneetista löytyi kierukean repeämä tai että on poikki: sen verran vaikeassa paikassa oli ettei varmaksi nähnyt. Päätettiin kurkata sisälle, ja valitettavasti se oli poikki ja nyt tuli pidempi tauko kuin kuviteltiin. Nyt siihen öljynvaihdot on tehty, ja nyt jo pystyn vähän kävelemään ilman sauvoja. Sitten aloitetaan fysioterapeutin kanssa kuntoutus, ja toivottavasti kaikki sujuu hyvin, niin pääsee keväthangille kurvailemaan, Rehnberg kommentoi.

Maajoukkueen lääkäri Klaus Köhler Pihlajalinnasta toteaa tilanteen:

– Mikolta oli nivelkierukka irronnut, ja nyt se on taas kiinnitetty. Loppukausi sujuu Mikolla kuntoutuksessa.

Maajoukkueen päävalmentaja Antti Koskinen on arvatenkin tilanteesta pahoillaan:

– Mikolla on ollut jo pitkään hyvää nousua nähtävissä ja taitojen puolesta mahdollisuudet mihin vain. Tosi valitettavaa, että vamma osoittautui sellaiseksi, että kisat jäävät tältä kaudelta tähän. Nyt toivotaan hyvää kuntoutusta ja sitten uudella vaihteella täysillä eteenpäin.

Lähde: Lumilautaliiton tiedote