Meneekö nyt jo yli? Fitness-kilpailija imetti lastaan kisa-asussa – Sai todellisen kritiikkivyöryn niskaansa: ”Yksikään lääkäri ei suosittelisi sitä”

© Kuva: Getty Images

Yhdysvaltalainen fitness-kilpailija Jordan Musser aiheutti suuren kritiikkiaallon, kun hän lisäsi kuvan itsestään imettämässä lastaan kisoissa. Ihmiset olivat erityisesti närkästyneitä siitä, että Musser suoritti rankan kisadiettinsä samalla, kun imetti.

25-vuotias kertoo Huffington Post -uutissivustolla toteuttaneensa yhdistelmän, jota todennäköisesti yksikään lääkäri ei suosittelisi. Hän ei myöskään suosittele sitä muille.

– Monet naiset menettävät herkän maitovarastonsa, jos heidän kehonsa rasvat putoavat. Minun suunnitelmissani oli lähes täydellinen rasvaprosentin pudottaminen. Olin hyvin päättäväinen sen suhteen, että onnistun, Musser kirjoitti.

Nainen kehitti valmentajansa kanssa yhteistyössä tarkan ruokavalion. Hän kertoo syöneensä muun muassa kanaa, kalkkunaa, punaista lihaa, kananmunia, maitotuotteita, bataattia ja tuoreita vihanneksia.


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta