Henkeäsalpaavia otoksia! Taitoluistelutähti Emmi Peltonen esiintyi huikeissa maisemissa – Tämä video lähtee myös kansainväliseen levitykseen: ”Unelmien täyttymys”

© Kuva: Getty Images

Emmi Peltonen on lisännyt Instagramiin upeita otoksia Suomen Lapista.

Peltonen toteutti helmikuussa vihdoin pitkäaikaisen unelmansa ja luisteli erikoiskoreografian Nuorgamin tunturien suojassa sijaitsevan erämaajärven järven jäällä.

Video kuvattiin helmikuussa Suomen ja EU:n pohjoisimman kunnan Nuorgamin tuntureiden lomassa sijaitsevalle erämaajärvelle auratulla luonnonjäällä.

– Luisteleminen haastavien talviolosuhteiden armoilla oli jotain täysin erilaista verrattuna normaaleihin harjoittelurutiineihini ja kisareissuihini. Olen aina unelmoinut mahdollisuudesta luistella tällaisessa paikassa, järven jäällä, pelkän talvisen luonnon ympäröimänä. Suomen pohjoisimmassa paikassa vallitsi maaginen tunnelma ja olin todella onnellinen, kun sain nähdä ensimmäistä kertaa elämässäni myös revontulia, Peltonen sanoi Red Bullin tiedotteessa.

– Tämä projekti on monella tapaa unelmieni täyttymys ja olen todella tyytyväinen sen lopputulokseen. Sain projektia helmikuussa tehdessäni unohtaa kaikki luistelumaailman tekniset vaatimukset sekä säännöt ja keskittyä vain ympärillä olleeseen arktiseen luontoon ja luisteluun kauniin musiikin tahdissa luonnonjäällä, Peltonen kuvailee.

Taitoluistelun kolminkertaisesta Suomen mestarista kuvattu video on tarkoitus jakaa myös kansainväliseen levitykseen.

Katso kaunis video alta:

Peltonen valittiin Suomen edustajaksi naisten yksinluistelussa taitoluistelun vuoden 2020 MM-kisoihin. Kisat oli määrä käydä Montrealissa, Kanadassa 16.-22. maaliskuuta. Kisat peruttiin koronaviruksen takia.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.