Tenniksen Ranskan avoimet siirtyvät vielä kerran – väistävät US Openia ja Tour de Francea

© Kuva: Getty Images

Tenniksen Ranskan avoimet – yksi kauden Grand Slam -turnauksista – piti alun perin pelata 18.5. -7.6. Tuolta ajankohdalta turnaus siirtyi jo aiemmin koronakriisin tieltä syksyllä. Nyt turnausta on siirretty vielä viikolla eteenpäin.

Uudet päivämäärät Ranskan avoimille olivat 20.9. – 4.10., mutta Le Parisienin mukaan alkua on lykätty vielä viikolla eteenpäin 27. päivään syyskuuta ja turnauksen päätöspäivä olisi näin ollen 11. lokakuuta.

Taustalla on toisen suurturnauksen US Openin siirtäminen syyskuulle. Lehden mukaan Ranskan tennisliitto on kuitenkin suhteellisen käärmeissään, sillä tästä siirrosta ei heidän kanssaan juuri keskusteltu ennakkoon.

Nyt tehty siirto sopii kuitenkin sikälikin, että alkuperäinen avauspäivä syyskuussa olisi osunut päällekkäin – niin ikään siirretyn – pyöräilyn Tour de Francen päätösetapin kanssa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.