IS: Ammattihieroja raiskasi vasta 17-vuotiaan fitness-kilpailijan kesken hieronnan Helsingissä – Näin kuvottava tilanne eteni

© Kuva: Getty Images

Ilta-Sanomat kertoo nettisivuillaan kammottavasta tapauksesta, jossa ammattihieroja on tuomittu ehdolliseen vankeuteen raiskauksesta.

Fitness-urheilua harrastanut 17-vuotias tyttö kävi hieronnassa 1-4 kertaa kuukaudessa vuosina 2015–2017. Joskus hierottiin koko kroppa pakaroita myöden. Kerran tai kahdesti mies hieroi tytön paljaita rintoja rintahieronnan yhteydessä.

Tytön ei annettu pitää shortseja, vaan hän joutui olemaan hieronnassa stringeillä, vaikka tämä tuntui epämiellyttävälle. Mies perusteli tytölle asiaa sillä, ettei vaatteisiin tulisi öljyä.

Tyttö ei maksanut hieronnasta, vaan mies kertoi tarjoavansa ne ”sponsorointina”. Hän ehdotti, että jos tytöstä tulisi joskus alallaan tähti, voisi hän mainostaa miestä sosiaalisessa mediassa vastapalveluksena.

Oikeus oli sitä mieltä, ettei miehen toiminta ollut urheiluhieronnassa tavanomaista, mutta ei poikkeuksellistakaan. Tältä osin rikosta ei tapahtunut.

– Vastaaja on epäilemättä nähnyt enemmän kuin mitä hierontatilanteissa yleensä nähdään ja oletettavasti saanut siitä itselleen nautintoa. Vastaaja on kuitenkin kaiken aikaa samalla suorittanut ”oikeaa” urheiluhierontaa eikä asianomistaja ole tuntunut ahdistuneen varsinaisista hierontaliikkeistä, käräjäoikeus totesi Ilta-Sanomien mukaan.

Kerran tilanne oli kuitenkin edennyt liian pitkälle. Vatsallaan hierontapöydällä maannut tyttö oli joutunut huudahtamaan, kun miehen sormi oli käynyt tytön sukupuolielimessä. Tämä täytti raiskauksen tunnusmerkistön.

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi 57-vuotiaan miehen raiskauksesta 1 vuoden ja 10 kuukauden ehdolliseen vankeuteen. Tämän lisäksi hän joutuu maksamaan uhrille 2 000 euron kärsimyskorvaukset. Uhri täyttää tänä vuonna 22 vuotta.

Tuomio ei ole lainvoimainen, sillä molemmat asianomaiset ovat ilmoittaneet tyytymättömyytensä tuomioon.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.