UFC-legenda vahvistaa ottelevansa vielä kerran ennen uransa päättämistä

© Kuva: Getty Images

UFC-legenda Anderson Silva kertoo, että aikoo jättää octagonin seuraavan ottelun jälkeen. Silva ottaa lokakuun viimeinen päivä yhteen Uriah Hallin kanssa.

Silva on yksi vapaaottelun kaikkien aikojen suurimmista nimistä. Ikää on kuitenkin mittarissa jo 45 vuotta ja hiljalleen katseet ovat siirtyneet kohti eläkepäiviä.

– Ehkä tämä on viimeinen otteluni. Sen vuoksi olen harjoitellut kovaa joka päivä ja yrittänyt tehdä harjoituksissa parhaani, Silva kertoo ESPN:n sivuilla.

– Koko joukkueeni tuli auttamaan minua ja kaikki pysyivät karanteenissa aloittaakseen harjoittelun. Olen hyvin innoissani, sillä luulen tämän olevan viimeinen esitykseni faneille kehän sisällä.

Silva on hävinnyt neljä viidestä viimeisestä kohtaamisestaan eikä ole otellut sitten viime toukokuun, jolloin hänen jalkansa murtui ottelussa Jared Cannonieria vastaan. Silvalla on UFC-sopimuksessaan vielä kaksi ottelua jäljellä, mutta on sopinut lopettavansa ennen sopimuksensa täyttymistä.

UFC-pomon Dana Whiten mukaan Silvan kohtaaminen Hallia vastaan jää hänen viimeiseksi.

Anderson Silvalla on kaksi ottelua jäljellä sopimuksessaan mutta olemme sopineet Uriah Hall -kohtaamisen olevan hänen eläkkeelle jäänti ottelu, White paljastaa.

Silva on voittanut kautta aikain neljänneksi eniten titteliotteluja, kun hänellä on tilillään 11 voittoa. Hän on kahdesti hävinnyt titteliottelun.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.