UFC-kehistä keväällä vetäytynyt Conor McGregor hämmensi jo perjantaina lyhyellä ”hyväksyn”-twiitillään. Twiitti tulkittiin ilmoitukseksi paluusta ottelemaan, mutta ketä vastaan ja koska jäi puhtaasti arvailujen varaan.

Lauantaina McGregorin minimalistinen twiittauspolitiikka jatkui ja nyt hämmennystä nousi vielä perjantaitakin enemmän.

– tinatanggap ko, kuului irlantilaisen twiitti kokonaisuudessaan.

Nopea arvio olisi saattanut viedä johtopäätökseen, että McGregor on käyttänyt viikonlopun huolella oman viskimerkkinsä tuotteiden maistelemiseen, mutta viestissä oli selkeä sanomakin. Itse asiassa täysin sama kuin perjantaisessa twiitissä. Sana ”tinatanggap” on tagalogia, joka on Filippiineillä puhuttu kieli.

Ilmoituksen oli tältä pohjalta helppo tulkita olevan vastaus filippiiniläiselle nyrkkeilymestari Manny Pacquaiolle, eikä suinkaan UFC-vastustajille. McGregor on aiemminkin elätellyt haaveita paluusta nyrkkeilykehään huolimatta vuonna 2017 kärsimästään tyrmäystappiosta Floyd Mayweatherille.

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä)