Viime hetken takaisku Kalevan kisoille

© Kuva: Juha Tamminen

Torstaina alkavat Kalevan kisat koki viime hetkellä ikävän takaiskun, sillä maamme ykköskävelijöihin kuuluva Veli-Matti ”Aku” Partanen ei osallistu kilpailuun takareisivaivan takia.

Partasta aiemmin tänä kesänä kiusannut takareisivaiva palasi Kalevan kisojen viimeistelyharjoituksessa.

– Oikean jalan takareisivaiva on ilmoitellut itsestään nyt sunnuntaista lähtien. Tein tiistaina 400 metrin vetoja, joiden aikana takareisi kiristyi samalla tavalla kuin aiemmin kesällä, Partanen kertoo Suomen Urheiluliiton verkkosivuilla.

Partanen kävi keskiviikkona lääkärissä ja jalkaa myös hierottiin.

– Jos Kalevan kisoissa olisi halunnut kilpailla, jalan olisi pitänyt olla nyt oireeton. Sitä se ei ollut kun kävin kokeilemassa, Partanen sanoi.

Partanen sanoo, että on parempi ottaa vastaan se pettymys, että Kalevan kisat jäävät väliin kuin se, että koko kausi jää väliin. Partasen suunnitelmissa on kävellä lokakuussa Dudincessa 50 kilometriä.

– Harmittaa, kun sain alkukesän vaivojen jälkeen kasaan hyvän harjoitusjakson. Olin jo unohtanut koko vaivan, en uskonut sen palaavan. Toivon mukaan se helpottaa nyt nopeammin kun tunnistin oireet samanlaisiksi kuin alkukesällä ja osasin reagoida niihin.

Lähde: Yleisurheilu.fi


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.