Lahden Ahkeran Senja Roos voitti Lahdessa Koululiikuntaliiton mestaruuskilpailuissa 19-vuotiaiden naisten 100 metriä 1,5 sekuntimetrin vastatuulessa ajalla 12,41. Hän oli jo alkuerien nopein ajalla 12,38. Miesten 100 metrin vikkeläkinttuisin oli Lapuan Virkiän Valtteri Louko ajalla 11,05.

Vantaan Salamien Jenna Vakkilainen voitti 15-vuotisten tyttöjen 100 metriä 1,6 sekuntimetrin vastatuulessa ajalla 12,50 ja pituushypyn tuloksella 550. Tamperelaisen Vehmaisten Urheilijoiden Emmi Savenius oli kummassakin lajissa toinen tuloksin 12,60 ja 537.

15-vuotiaiden tyttöjen moukarinheitto oli hyvätasoinen kilpailu. Kangasalan Kisan Ilona Verho voitti tuloksella 57,92. Raision Kuulan Ellen Uschanow sijoittui toiseksi tuloksella 55,83. Myös Emmi Mäkäläinen, Pinja Kärhä ja Elisabet Kujanpää ylittivät 50 metriä.

Nurmijärven Yleisurheilun Aatu Kangasniemi voitti 15-vuotiaiden poikien moukarinheiton tuloksella 68,01.

19-vuotiaiden miesten 800 metrillä lohjalainen Länsi-Uudenmaan Urheilijat vei kolmoisvoiton. Simo Laine voitti ajalla 1.58,90, toiseksi tuli Markus Serenius ja kolmanneksi Andreas Kärkkäinen. Laine opiskelee Lohjalla, Serenius Karkkilassa ja Kärkkäinen Espoossa. Kaikki kuuluvat vielä 17-vuotiaiden ikäluokkaan.

Serenius johti juoksua 750 metriä, mutta Laine ohitti hänet 50 metriä ennen maalia. Laine on parantanut tänä vuonna 800 metrin ennätystään yli kuusi sekuntia lukemiin 1.57,66.