”Luvassa poikkeuksellisen kovatasoinen ja tasainen kärkitaistelu” – Kotkassa nähdään jännittävä yleisurheilukilpailu

© Kuva: Getty Images

SM-viestien kävelykisoissa Kotkassa viikonvaihteessa on luvassa vauhdikkaat kilpailut.

Suomen Urheiluliiton kävelyvalmentaja Jani Lehtinen ennustaa tasaista kilpailua naisten 3 x 3000 metriltä.

– Naisten kilpailuun on luvassa poikkeuksellisen kovatasoinen ja tasainen kärkitaistelu Lapuan Virkiän ja Espoon Tapioiden välille, Lehtinen sanoo.

Espoon Tapioilta viestiin on ilmoitettu Enni Nurmi ja nuorten SM-voittaja Ellen Seisto sekä jokerikorttina aktiiviuransa toissa vuonna päättänyt Taika Nummi, joka tekee pikavisiitin kilpakävelyn pariin.

– Lapuan joukkueesta löytyy naisten kävelyssä kauden parasta vauhtia esittänyt Anniina Kivimäki, Heta Veikkola ja Sanna Mäenpää. On mielenkiintoista nähdä, kuinka kovaan vauhtiin yltää Veikkola, joka avaa Kotkassa ulkoratakauden, Lehtinen sanoo.

Veikkola käveli hallikaudella 3000 metrin 17-vuotisten Suomen ennätyksen 13.25,34 ja kiilasi naisten kaikkien aikojen tilastossa sijalle 11.

– Lappeenrannan Urheilu-Miehet nousee Elisa Neuvosen ja Tiia Kuikan ryydittämänä varmasti naisten kilpailussa mitalitaistoon, kuten myös Pyhäselän Urheilijat Ahposten sisarusten Peppi ja Cindy johdolla. Myös Laitilan Jyskeellä on hyvä joukkue, jossa maajoukkuekävelijä Venla Laiho saa hyvää taustatukea entisestä maajoukkuekävelijä Jonna Voronkoffista ja nuorten SM mitalisti Maria Antolasta, Lehtinen sanoo.

Lähde: Urheiluliitto


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.