Italialainen tennisammattilainen Camila Giorgi yllätti faninsa ja sen jälkeen muutkin vuodenvaihteen tienoilla. Giorgi julkaisi Instagramissa kuvia itsestään alusvaatteissa tennikseen liittyvän kuvituksen sijasta.

Tämä käynnisti huhumyllyn 29-vuotiaan Giorgin tarkoituksesta. Kyse ei ollut myöskään mistään maksetusta mainonnasta, vaan WTA-listan sijalla 76. oleva Giorgi oli mitä ilmeisimmin tehnyt julkaisut omaksi ilokseen – ja toki faniensa – toivottaen ’hyvää joulua’ ja ’hyvää uutta vuotta’

Italialainen toimittaja Stefano Cagelli oli monen muun tavoin hämmentynyt, mutta saattoi mietteissään osua asian ytimeen.

– Olen kaikkea muuta kuin mikään moraalinvartija. Jokainen on vapaa tekemään mitä haluaa elämällään. Giorgin kohdalla kysymme kuitenkin itseltämme: onko hänen tavoitteensa edelleen kehittyä tenniksessä vai onko hänellä muita suunnitelmia? Eikä siinä tietysti olisi mitään vikaa…, Cagelli pihti Tennis Fever -sivustolla.

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä)

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä)