Heikki Hämäläisen ”äkillinen ja yllättävä” menehtyminen järkyttää – ystävä kertoi tunnoistaan

© Kuva: Juha Tamminen

Hiihtoliiton puheenjohtaja Markku Haapasalmi on kirjoittanut liiton verkkosivuilla pitkän linjan hiihtomiehen Heikki Hämäläisen kuolemasta.

Haapasalmi kertoo Hämäläisen merkityksestä. Tämä menehtyi elokuun alkupuolella.

– Tähän alkuun kuitenkin surullinen asia, joka on koskettanut syvältä meidän hiihtourheiluyhteisöämme. Liittovaltuustomme puheenjohtajan Heikki Hämäläisen äkillinen, yllättävä menehtyminen on meille suuri menetys. Heikki oli valoisa, innostava ja energinen ihminen. Hän menestyi hyvin siviilityössään, teki aktiivista ja tuloksellista työtä hiihtourheilun hyväksi niin valtakunnallisella kuin paikallisellakin tasolla ja toimi ansiokkaasti monissa luottamustehtävissä. Hän oli intohimoinen hiihtomies ja hyvä ystävä.

– Muistamme Heikkiä suurella kunnioituksella ja kiitollisuudella. Samalla toivotamme hänen läheisilleen voimia surutyöhön.

”Puheenjohtajan tervehdyksessä” kerrottiin myös myönteisiä asioita liiton taloudellisesta tilanteesta

– Talouden osalta voi todeta, että toukokuun lopussa päättynyt tilikausi päätyy budjetoitua selvästi parempaan tulokseen ja meneillään olevan kauden budjetti on ylijäämäinen. Palaan näihin tarkemmin liittovaltuuston kokouksen jälkeen marraskuun alussa.

» Keskustele hiihdosta, ampumahiihdosta, lumilautailusta ja muista talvilajeista Facebook-ryhmässä Talviurheilun olohuone!