The Sun kertoo upean tarinan ylipainoisesta miehestä, joka laihdutti huimat 80 kiloa toivuttuaan vakavasta auto-onnettomuudesta.

Dean Koenig joutui auto-onnettomuuteen vuonna 2010. Lääkärit kertoivat australialaiselle, ettei hän pystyisi koskaan enää juoksemaan. Hän ei voinut liikkua juuri ollenkaan ja lihoi 150 kiloiseksi.

Eräänä päivänä mies oli sitomassa kengännauhojaan, kun hän huomasi jo hien nousevan pintaan. Sillä hetkellä Koenig päätti, että kaikki muuttuu. Hän oli jo aiemmin haaveillut personal trainerin ammatista ja nyt hän päätti lähteä kohti tavoitteitaan kaikista vammoistaan huolimatta.

Aluksi mies ei kyennyt kävelemään edes ilman keppiä. Asiantuntijatiimin avulla hän kuitenkin onnistui, mutta se ei riittänyt. Hän jätti roskaruuan ja alkoi kuntoilemaan tosissaan. Paino alkoi tippua ja kolmen vuoden harjoittelun jälkeen hän oli onnistunut laihtua huimat 80 kiloa.

Myös personal trainer haave toteutui, kun hän sai alan työpaikan samana vuonna. Sen jälkeen hän päätti alkaa kehonrakentajaksi ja voitti jo ensimmäisessä kansallisessa kilpailussaan pronssia kaksi vuotta myöhemmin. Hän voitti myöhemmin alle 90-kiloisten sarjan paikallisen liiton mestaruuden.