Urheilijoiden ulkonäköpaineet puhuttavat paljon nykyään. Painonnostaja Anni Vuohijoki on kertonut Instagram Storiesissa omasta asenteestaan asian suhteen.

Vuohijoen mukaan hänen oma suhtautumisensa ei todellakaan ole mustavalkoinen.

– On ja ei. Jos oon vahva niin rakastan itseäni. Jos mulla häviää voimat ni häviää itseluottamus. Mä panostan enemmän ulkonäköön kuin ennen koska pidän itsestäni ja itseni huolehtimisesta, kirjoitti Vuohijoki.

Vuohijoki on aloittanut jälleen tiukan harjoittelun. Se näkyy myös ulkonäössä.

– Miten siistiä on olla pitkästä aikaa kurvikas. Perse kasvaa joka viikko ja oon saanut tissivaon takaisin ja kyllä. Pinnallista. Haittaako se mua, ei.

– Mä aloitan aina aamut seisomalla alasti peilin edessä koska omaa kehoa pitää rakastaa. Ja tällä hetkellä olen tosi tyytyväinen siihen mihin se pystyy ja näyttää. Se ei ole kuten ennen vaan jotain ihan uutta, myönsi EM-pronssimitalisti.