Keihäänheiton maailmanmestaruuden Eugenen MM-kisoissa napannut Anderson Peters nousi viime viikolla otsikoihin, kun netissä levisi uutinen ja video, jossa hän sai selkäänsä.

Paikallisten lähteiden mukaan Peters hakattiin Grenadassa The Harbour Master -jahdilla sen henkilökunnan toimesta.

Nyt on kuultu hieman erilainen väite tapahtumista. The Harbour Masterin kapteeni Noel Cooper on julkaissut tiedotteen, jossa hän kiistää lehdissä esitetyt väitteet tapahtumista.

– Ymmärrän Anderson Petersin olevan yksi Grenadan kansallissankareista, mutta hän on myös ihminen, jonka kuuluu joutua vastuuseen teoistaan, näki Cooper.

Cooperin mukaan Peters ei todellisuudessa suostunut lähtemään laivasta, joka oli menossa kiinni ja valmistautumassa seuraavaan risteilyyn.

Mies kirjoitti, että Petersistä tuli aggressiivinen, vaikka häntä pyydettiin lähtemään monta kertaa. Cooper väitti keihästähden kiroilleen hänelle raivoisasti.

– Ilmoitin Andersonille olevani laivan kapteeni. Anderson vastasi kiroilemalla ja heittämällä kasvoilleni vettä. Yritin välttää isompaa yhteenottoa kävelemällä pois hänen luotaan ja takaisin pääkannelle. Kun pääsin sinne, huomasin Andersonin porukan hyökänneen risteilyn pomon Benjin kimppuun läimäyttämällä häntä kasvoihin. Henkilökunta yritti sitten saada miehet pois laivalta, mutta he kieltäytyivät ja olivat aggressiivisia.

Cooperin mukaan Peters sylkäisi häntä päin ja yritti lyödä kasvoihin. Sitten henkilökunta alkoi puolustaa itseään. Cooper väitti, että netissä jaettu video ei anna kokonaiskuvaa tilanteesta.

Peters sai tilanteesta pieniä vammoja.