Suomen joukkue on kokenut lisää muutoksia Ruotsi-ottelun alla.

Keihäänheittäjä Toni Keränen jää pois nivusvaivan vuoksi. Hänen tilalleen tulee Janne Läspä, joka heitti viime viikolla alle 22-vuotiaiden SM-kilpailuissa 78,96.

– Lausannessa Timanttiliigan kilpailun viimeisessä heitossa nappasi nivusesta. Vaiva ei ole vakava, muttei ole syytä ottaa riskiä, että se pahenisi. Varsinkin, kun tarjolla on nousukuntoinen varamies, Keränen kommentoi SUL:n tiedotteella.

Kestävyysjuoksija Camilla Richardsson taas ei ole vielä toipunut koronan jäljiltä kilpailukuntoon eikä ole mukana Olympiastadionilla. Hänen paikkansa 5 000 metrillä ottaa Johanna Peiponen ja 10 kilometrillä Laura Manninen.

– Harmittaa tosi paljon jäädä pois, mutta vielä ei ole normaali olo. Terveys on kuitenkin se tärkein asia, Richardsson sanoi SUL:n tiedotteella.