Pika-aituri Lotta Haralalla on takana raskaita vuosia urheilullisesti. Sosiaalisessa mediassa varsin aktiivinen ja avoin Harala on kirjoittanut nyt päivityksen, jossa hän muistuttaa erilaisten henkilökohtaisten kriisien käsittelystä parisuhteessa.

Harala julkaisi Instagramissa kuvan kiekkoilijarakkaansa Matias Myttysen kanssa.

– Miten voi parisuhde, kun toisella osapuolella on henkilökohtainen kriisi? Ei kovin hyvin, meillä ainakaan, aloitti Harala päivityksen.

– Ajattelen, että näin 9 vuoden parisuhteessa olon jälkeen erilaiset vaiheet on enemmän kuin ok. Kun jomman kumman voimavarat kuluu oman elämän tekohengittämiseen, ei ole välttämättä samalla tavalla energiaa, intoa tai mielenkiintoa olla toiselle läsnä.

– Uskon pitkässä juoksussa, että kun yksilö voi omassa elämässään hyvin, on sen parisuhteessakin mahdollista kukoistaa. Meidän yksi vahvuus parina onkin, että annamme tilaa, kannustusta ja aikaa toistemme henkilökohtaisten tavoitteiden ja päämäärien saavuttamiseen. Silloinkin kun se on hetkellisesti parisuhteelta pois, avasi Harala.

Harala kertoi, että hänellä ei ollut kaikki hyvin, kun julkaisussa oleva kuva otettiin. Se kriisi on nyt voitettu ja näyttää jälleen valoisammalta.

– Yllä olevan kuvanottohetkellä me ei oltu tiiminä mitenkään parhaassa paikassa mun kriisin takia. Nyt puoli vuotta tuon jälkeen, selätettyäni oman kriisini, on taas hauskuus, huolettomuus ja ilo palannut meidän välille.

– Ehkä parasta meissä on se, ettei kumpikaan pelästy vaikeampiakaan vaiheita. Elämässä tulee varmasti vielä vastaan lukuisia kriisejä, niin omia kuin yhteisiä. Niitä odotellessa otetaan nyt ilo irti tästä seesteisemmästä vaiheesta!

Kuva ja koko päivitys tästä.