Suomalainen seitsenottelija Miia Sillman on kertonut sosiaalisessa mediassa, että hänet sekoitetaan Suomen pääministeriin Sanna Mariniin.

Kätilöksi opiskeleva Sillman repi asiasta huumoria Tiktok-tilillään. Hän julkaisi videon, jossa kuului taustalla Marinin nauhoitettu puhe.

– Äidit neuvolassa: ”Oot ihan Sanna Marinin näkönen”, luki videon yhteydessä.

– Sanna droppaa dm (yksityisviesti), jos tarviit tuurausta saikkupäiville! hauskuutti Sillman.

Sillmanilla on takana urheilullisesti vaikea vuosi. Hän myönsi sesongin päätteeksi Instagramissa, että mielessä kävi ikäviäkin ajatuksia. Ne kuitenkin voitettiin.

– Jos ja kun rehellisiä ollaan (kuten mun tapoihin kuuluu), niin kaikista vaikeimpina hetkinä vammoja kuntouttaessa pitkin kevättä ja kesää, kävi myös hanskojen tiskiin heittäminen mielessä. Ehkä jos olisin mieleltäni hieman heikompi kaveri, olisin luovuttanu ja todennu, että tätä elämää voisi elää helpommankin kautta. Mutta helppo reitti ei istu mun ideologiaan. Onneksi oma+tiimin luotto ja usko omaan potentiaaliini on vahva, eikä siitä syystä luovuttamisajatukset kovin kauaa päässä pyörineet ja ne arkistoitiin sinne kuuluisaan ö-mappiin, kirjoitti Sillman syyskuussa.

Kuva tästä ja video tästä.