50 metrin rintauinnin EM-hopeamitalisti Ida Hulkko teki viime lokakuussa väkevän palaa altaaseen. Naisella on takana raskas kausi. Hän ilmoitti huhtikuussa Instagramissa jättävänsä väliin MM-kisat.

– Vuosi on ollut tähän asti todella vaikea. En ole viime vuoden olympialaisten jälkeen päässyt missään kohtaa henkisesti sille tasolle, jota maailman huipulla uiminen ja arvokisojen mitaleista taisteleminen edellyttää. Tekeminen on tuntunut väkinäiseltä ja pakonomaiselta enkä ole nauttinut uimisesta kuten ennen.

– Tukholmassa. Henkinen sekä fyysinen uupumus ovat aiheuttaneet sen, etten pysty tällä hetkellä harjoittelemaan ja kilpailemaan haluamallani tasolla, kirjoitti nainen tuolloin.

Nyt Hulkon tilanne näyttää siis paremmalta. Hän on ilmeisesti matkustamassa kohti Australiaa.

– Suomeen tuli lunta juuri, kun olemme lähdössä Down Underiin (Australian lempinimi). Lähdemme lähipäivinä kohti aurinkoa, mutta nautin sillä välin lumesta ja suosikki-ihmisestäni niin paljon kuin mahdollista, kirjoitti Hulkko.

Hulkko poseerasi yhdessä Metin Aydinin kanssa. Kyseessä on turkkilainen uimari, joka asustaa nykyään Tampereella. Hulkko julkaissut aiemminkin yhteiskuvan miehen kanssa.

Kuvat tästä ja tästä.