Dartsin MM-kisat ovat parhaillaan käynnissä Lontoon Alexandra Palacessa. Fanit ovat erittäin isossa roolissa tapahtumassa, jossa on myös melkoinen karnevaalitunnelma.

Tarkkasilmäisimmät fanit saattoivat huomata, että mukaan mahtuu myös suomalaisille suunnattuja viestejä. Faneille on jaettu pahvilappuja, joihin voi kirjoittaa haluamansa viestin.

Yksi viesteistä oli suunnattu urheiluvaikuttaja Aleksi Valavuorelle, jonka ulosottovelat kiinnostavat suomalaista urheilukansaa.

– Valavuori maksa velat, luki viestissä.

Valavuori huomasi myös itse viestin. Hän kirjoitti Instagramissa suoran vastauksen palautteeseen.

– Kiitos palautteesta ja terveiset sinne dartsin MM-kisoihin, joita itsekin tässä katson. Työ verovelan maksun suhteen on käynnissä, arvioisin todennäköisyydeksi maksaa se joku puol milkkua ja risat kokonaan vuoden sisällä kokonaan pois noin 50-50 tilanteeksi.

– Oikeastaan annan itselleni jopa 60% todennäköisyyden luettuani hallituksen ulostulon hetki sitten. Siinä kerrottiin minun olleen oikeassa 15 vuotta, Suomen menettäneen miljardeja, minun menettäneen miljoonia ja monopolin lähtevän välittömään purkuun. Anteeksi eivät pyytäneet, mutta ei se mitään.

Elisa Viihde Viaplay näyttää kaikki dartsin MM-kisojen ottelut suorana, ja kolmannesta kierroksesta alkaen darts-huumasta pääsee nauttimaan myös suomenkielisellä selostuksella, niin Elisa Viihde Viaplayssa kuin V sportin -kanavilla.

Kuva tästä.