Pituushyppylegenda Tommi Evilä on kokoomuksen ehdokkaana Pirkanmaan vaalipiirissä ensi vuoden eduskuntavaaleissa. Evilällä riittää luonnollisesti tukijoita myös urheilupiireissä.

MM-pronssimitalisti on alkanut kertoa Instagramissa tukijoistaan. Evilän mukaan tämä lähestymistapa oli taustajoukkojen valinta.

– Tämä ei todellakaan ole minulle helppo operaatio, mutta en kehtaa tässäkään peruutella. Aktiivinen vaalitiimiporukkani ilmoitti että näin tehdään. Ja koska olen niin otettu heidän innostuksestaan tehdä töitä minun eteeni, en tietenkään voi olla tylsimys. He ovat siis jututtaneet ihmisiä, tuttuja ja vieraita. Ihmiset kertovat ajatuksiaan Pirkanmaan eduskuntavaaliehdokkaasta, aloitti Evilä.

Ensimmäiseksi ääneen pääsi selostajalegenda Antero Mertaranta. Hän on Evilälle tuttu työkaveri muun muassa selostushommista. Mertaranta teki sanoillaan selväksi, että hän tukee nousevaa poliitikkoa.

– Tunnen Tommin parinkymmenen vuoden ajalta urheilijana ja työkaverina. Tommi on aina ajoissa, täsmällinen, asioihin paneutuva ja valmistautuva.

– Tommi on rehellinen ja samalla inhimillinen kaveri. Huumorintajuinen ja positiivinen. Vuodet ovat tehneet pelkkää hyvää miehelle. Tommin sanaan voi luottaa. Jatkoon, kannusti Mertaranta päivityksen mukaan.

Evilä valittiin jo Tampereen kaupunginvaltuustoon vuoden 2021 kuntavaaleissa.

Päivitys tästä.