Keihäsjätti Janne Läspä nousi tammikuun lopussa otsikoihin, kun hän kritisoi Ilta-Sanomissa oman varusmiespalveluksensa olosuhteita.

– Johtuu varmaan olosuhteista. En ole moneen vuoteen ollut näin kipeänä ja useasti. On tämä kyllä semmoinen paikka, saatana, ettei tänne ihminen halua, hän avautui tuolloin Ilta-Sanomille.

Asia aiheutti ison kohun. Läspä kommentoi reaktioita Twitterissä.

– Hyvin jakautuvia mielipiteitä. Kai tajuatte sen että vaihtoehtona on kyllä hakee C-paperit mitä about 5-10 tyyppii teki ekan kuukauden. Mutta mä sentään kärsin tän ajan mitä tääl menee ja voi olla että pilaan enskesän mutta life is. Mä vaan sanoin sen ääneen mitä muut ajattelee, sivalsi Läspä.

Nyt Läspä on avannut lisää aivojensa saloja. Hän törmäsi Ilta-Sanomien kolumniin, jossa käsiteltiin rallin MM-sarjan tämän hetken tasoa otsikolla: ”Kommentti: Kalle Rovanperän maailmanmestaruus oli täysi vitsi – näin minä ja kultainennoutaja Masse olisimme pärjänneet MM-rallissa”.

Läspä hämmästeli ilmeisesti lukemaansa. Hän jakoi julkaisun ja tarjosi oman kuittinsa.

– Kato perkele mäki olisin formulakuski jos ois rahaa vaan ajaa, latasi keihäsässä.

20-vuotiaan Läspän ennätys miesten keihäällä on 79,07. Hän voitti kesällä 2021 alle 20-vuotiaiden MM-kultaa.

Läspä

@jannelaspa
Kato perkele mäki olisin formulakuski jos ois rahaa vaan ajaa

Ilta-Sanomat Urheilu

@isurheilu
Kommentti: Kalle Rovanperän maailmanmestaruus oli täysi vitsi – näin minä ja kultainennoutaja Masse olisimme pärjänneet MM-rallissa is.fi/ralli/art-2000…