Pituushypyn SE-mies Kristian Pulli on harjoitellut viime aikoina ahkerasti kesäkauteen valmistautuen.

Pulli on julkaissut esimerkiksi Instagramissa materiaalia harjoituksistaan. Tiistaina oli kuitenkin erilaisen päivityksen vuoro.

Pulli päätti nimittäin onnitella omaa Keren-rakastaan. Hän julkaisi samalla myös yhteiskuvia kaksikosta.

– Mahtavinta syntymäpäivää ihanalle rakkaalleni. Tunnen lämpöä ja rennon mielen aina kun olen kanssasi. Olet säihke, joka tuo aina valoa päiviini. En pysty ajattelemaan päiviä ilman sinua. Kun tapasin sinut, oli rukouksiini vastattu ja elämääni tuli mitä mahtavin ihminen. Vaalin sitä kanssasi ikuisesti, vuodatti Pulli.

Eikä siinä vielä kaikki. Pulli jatkoi fiilistelyään

– Tuot hymyn kasvoilleni joka aamu. Olet joka ilta viimeisenä mielessäni. Olet matkannut pitkään kanssani ja tien jakaminen kanssasi on paras asia elämässäni. Mikään ei vedä vertoja energiallesi ja intohimollesi kaikkeen elämässäsi. Sinua saattaa pelottaa tulevaisuudessa, mutta sen jakaminen kanssani tekee kaikesta ainakin jännittävää ja värikästä. Ei ole hetkeä, jolloin en voisi sanoa rakastan sinua. Rakastan sinua, Keren. Luojan siunausta ja hyvää syntymäpäivää. Ikuinen rakkauteni.

Kuvat tästä.