Pituushyppääjä Kristian Pulli onnistui viikonloppuna kivasti Kuortaneella, kun hän hyppäsi 795. Tulos ei tosin ole tilastokelpoinen ylimääräisen myötätuulen (+2,3 m/s) vuoksi.

Pulli ehti urheilullisten seikkojen lisäksi kommentoida myös omaa parisuhdetilannettaan. Hän puhui asiasta Ilta-Sanomille.

SE-mies asuu Tampereella. Hän myöntää, että kongolainen kihlattu Keren kääntää katseita Suomessa.

– Saamme olla ihan normaalisti, mutta herätämme sopivassa määrin uteliaisuutta. Uteliaisuus on ihan positiivinen asia, Pulli sanoi Ilta-Sanomille.

– Ihmisiä kiinnostaa yleisesti. Se on minusta hyvä! Mielestäni Suomi kaipaa avointa kulttuuria. Ei kannata olla liian sulkeutunut tässäkään suhteessa, Pulli avasi.

Pulli kommentoi SUL:n tiedotteella omaa kisaansa Kuortaneella.

– Tänään oli vähän ideaa hyppäämisessä. En vielä ollut ihan tyytyväinen. Jaloissa tuntui olevan aineesta parempaankin. Jos olisi saanut sen onnistuneen hypyn, olisi voinut mennä pitkällekin, Pulli sanoi.

– Paljon on kiinni siitä, mitä kisojen välillä duunaillaan ja kuinka kroppa alkaa toimia paremmin ja paremmin. Nyt löydettiin aika hyvä lääke siihen, mitä kisojen välissä pitää tehdä ja tehtiin enemmän voimaharjoitusta, Pulli selvitti.

Pulli kilpailee seuraavaksi juhannusviikonvaihteessa EM-joukkuekilpailun superliigassa.

Tästä Ilta-Sanomien juttu.