Mike Tyson on vihjaillut viime vuosina edelleen, että hän saattaisi olla halukas palaamaan nyrkkeilykehään. Nyt miehelle on ilmaantunut mielenkiintoinen haaste.

Vapaaottelulegenda Fedor Emelianenko oli keskiviikkona MMA Hourin vieraana. 46-vuotias venäläinen, joka on päättänyt vapaaottelu-uransa, ilmaisi halunsa hypätä nyrkkeilykehään.

Emelianenko on yksi kautta aikojen parhaista vapaaottelijoista. Raskaansarjan jätti oli voittamaton lähes kymmenen vuotta 2000-luvun alussa.

Emelianenko teki haastattelussa selväksi, että Mike Tyson olisi unelmavastustaja hänelle nyrkkeilykehässä.

Haastattelija Ariel Helwani nosti esiin kiintoisan mahdollisuuden. Hän tiedusteli, haluaisiko Emelianenko nyrkkeillä 28. lokakuuta Saudi-Arabiassa. Tuon otteluillan pääkamppailussa kohtaavat nyrkkeilyn maailmanmestari Tyson Fury ja vapaaottelutähti Francis Ngannou.

Emelianenko teki selväksi, että tuo kävisi hänelle, jos asia saadaan järjestymään.

Päivitys tästä.

Bruno Massami (Бруно Массами)

@BrMassami
Fedor told Mike Tyson is an interesting opponent to made his boxing debut. It's him dreams opponent.

Also @arielhelwani suggest a idea to promote this fight in Saudi Arábia on October 28th as co-main of Fury vs Ngannou and Fedor like that. He is ready If it's possible.…

Bruno Massami (Бруно Массами)

@BrMassami
In interview to @arielhelwani, Legend Fedor Emelianenko told he is 100% done with MMA but he is interested to compete in boxing. Not have talks with promoters yet but he is looking forward to do that. #themmahour